Ääniavaran nimi on nyt Tahos Oy

 

Ääniavara Oy muuttuu Tahos Oy:ksi

 

Alkuvaiheessa toimivat sekä aaniavara.fi että tahos.fi päätteiset sähköpostit. Toimipaikan y-tunnus, osoite, puhelinnumerot sekä laskutusosoitteet säilyvät ennallaan.

Tahos Oy syntyi musiikkiterapiaan erikoistuneesta Ääniavarasta.  Vastasimme asiakkaiden toiveeseen olla avuksi lapsuuden lisäksi myös muissa elämänkaaren vaiheissa. Apua toivottiin mielen hyvinvoinnin lisäksi myös kehon hyvinvointiin.

Tahos on karjalan kielen murresana ja tarkoittaa tahtoa/halua. Omaa tahtoa tarvitaan, että voi kehittyä tai kasvaa. Terapia- ja valmennuspalveluissamme autamme asiakkaitamme hiomaan vahvuuksiaan ja voimaan paremmin.

Tahoksen työkaluina käytämme mm. musiikkia, ratkaisukeskeisyyttä, eläinavusteisuutta, liikettä. Joukossamme on musiikkiterapeutteja,  Neuropsykiatrisia valmentajia, työnohjaajia, kuvataideterapeutti ja helmikuusta alkaen fysioterapeuttikin. Jokainen meistä tekee työtään vahvasti omalla persoonallaan. Kehitämme uusia palvelujamme asiakastarpeiden ja arvojemme mukaisesti.

Tahos Oy mielen ja kehon hyvinvointia elämänkaaren kaikissa vaiheissa.

 

Lisätietoja antaa :

 

Sara Suvinen

vt. toimitusjohtaja

puh. 0405576204

sara.suvinen@staging.tahos.fi

sara.suvinen@tahos.fi

www.tahos.fi

 

Tahos Oy

Louhostie 4

80140 Joensuu