Harrastustoiminta

RYHMÄT

Luovaa ja kehittävää toimintaa ryhmissä

LAPSI-ISOVANHEMPI-RYHMÄ on suunnattu 4-6-vuotiaalle erityislapselle ja hänen isovanhemalleen (tai muulle läheiselle aikuiselle). Ryhmä kokoontuu 5 kertaa (1h/viikossa). Ryhmään mahtuu 6 lasta ja 6 aikuista. Tule kehittämään taitojasi yhdessä muiden ryhmän aikuisten ja lasten kanssa ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä läheisesi kanssa. Ryhmässä mm. liikutaan, leikitään, askarrellaan, lauletaan ja soitetaan sekä harjoitellaan esim. tunnetaitoja.

Hinta: 5x60min lapsi+isovanhempi 295€

Lapsi-isovanhempi ryhmää vetää Niina Karttunen, musiikkiterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja, muksuoppiohjaaja ja lähihoitaja (lapset ja nuoret), joka omaa kokemusta eri ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä. Lapsuudesta asti tutuksi ovat tulleet erilaiset käsityö- ja askartelumenetelmät, laulaminen ja soittaminen sekä toimiminen eri ikäisten ihmisten parissa.

Niinan motto elämässä on; ”Jos en jotain osaa niin aina voin opetella!”. Niinan vahvuuksia ovat monipuolisuus, sitkeys, halu oppia ja auttaa muita oppimaan. Niina on toiminut Nuori kuvis -ryhmän ohjaajana, ohjannut lasten liikuntaryhmiä, vetänyt musiikkiryhmiä lapsille ja ikäihmisille sekä toiminut päiväkodissa erityislasten avustajana. 

BÄNDIKERHO tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua eri bändisoittimiin, sekä musisoida yhdessä. Soitinvaihtoehtoina ovat mm. rummut, piano, kitara, basso sekä lisäksi laulu. Aikaisempaa soittokokemusta ei tarvita. Ryhmä tarvitsee toteutuakseen vähintään kolme osallistujaa. Myös yksilöllinen tutustuminen bändisoittimiin on mahdollista.

Hinnasto:
neljän osallistujan bändikerho 6×60 min – yht. 89 €/osallistuja
kolmen osallistujan bändikerho 6×60 min – yht. 119 €/osallistuja
bändisoittimiin tutustuminen (yksilöaika) 5×45 min – yht. 200€

Tule tutustumaan bänditoimintaan ja soittimiin, sekä innostu yhteissoiton ilosta Tahoksella!

SOITONOPETUS

Tutustu viulunsoittoon

Oletko aina halunnut opetella viulunsoittoa? Nyt se on mahdollista Tahoksella!

Olen Kristiina Eemola ja valmistuin musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Minulla on kokemusta soitonopetuksesta niin lasten kuin aikuisten parissa. Opetuksessani huomioin oppilaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet, liittyvät ne sitten tavoitteelliseen soittotekniikan vahvistamiseen tai soittamisen ilon ja yhteismusisoinnin kokemiseen. Opettajana olen sitä mieltä, ettei soitonopetus saa olla liian ryppyotsaista: soittotaitojen kehittäminen on parhaimmillaan mielekästä ja mukavaa, tinkimättä soittotekniikasta. Jos kaipaat innostavaa otetta soittoharrastukseesi, niin ota yhteyttä!

Hinnasto:
viulutunti 30 min – 25 €
viulutunti 45 min – 40 €

Myös yhteiset soittotunnit perheenjäsenille mahdollisia, kysy tarjous.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi!​

Lähetä meille viesti tai soita asiantuntevalle tiimillemme.